Megan Fox showt haar eigen waar

foto

Altijd handig als je een eigen lingerielijn, Frederick’s of Hollywood, hebt en je kan die zelf showen. Dat doet Megan Fox (32) dus ook. Fox is mede-eigenaar, ontwerper en ambassadeur van het bedrijf, maar is ook niet te beroerd haar eigen waar te showen.

Fox heeft al sinds haar jeugd een imago van losbandige vrouw, maar daar is naar eigen zeggen niets van waar. Toen ze te zien was als verleidelijke danseres in de film Bad Boys II, was ze vijftien jaar oud. Ze vertelde hierover dat ze het geweldig vond en sinds haar vroege tienerjaren zo weinig mogelijk kleding aandeed.

In een interview legde ze uit dat ze regelmatig grappen maakt tegen journalisten, maar dat zij die niet goed begrijpen en het anders interpreteren. Haar openheid over haar seks wordt volgens de actrice regelmatig verward met losbandigheid.

Aanvankelijk had ze moeite met de rol als sekssymbool die haar werd toegewezen. Later vertelde ze echter dat actrices in Hollywood in bijna alle gevallen worden gezien als seksobject en dat ze dat zouden moeten gebruiken als machtsmiddel. Ze gaf echter toe dat ze niet weet hoe ze deze rol moet gebruiken, al heeft ze naar eigen zeggen geen moeite met het manipuleren van mannen.

Leave a comment